destek@vpazari.com

TEKLİF AL SİPARİŞ TAKİP
Valorant Random Hesap Nedi̇r ? Nasıl Alınır ? Güvenli̇ Mi̇di̇r ? Valorant Hesap - Vpazarı
Buradasınız: Anasayfa / Blog
20 Ağustos 2021, Cuma
Valorant Random Hesap Nedir ? Nasıl Alınır ? Güvenli midir ? Valorant Hesap - VPazarı
Valorant random hesap ve valorant hesap için merak edilen soruları yanıtladığımız bu blog yazısının devamını okumak için yazıya tıklayabilirsiniz. Valorant Hesap ve Random Hesap güvenli midir ? Nasıl Alınır ? Nedir ? Tüm soruların cevabı bu yazıda !
Valorant Random Hesap Nedir ? Nasıl Alınır ? Güvenli midir ? Valorant Hesap - VPazarı

Valorant Random Hesap Nedir ? Nasıl Alınır ? Güvenli midir ? Valorant Hesap - VPazarı

Valorant, 2020 yılında çıkan FPS türünde bir oyundur. Çıktığı tarihten bu yana büyük bir oyuncu kitlesi elde etmiştir. Bu oyuncu kitlesine Skin , Item pazarlayarak gelir elde eden bir firmadır. Son zamanlarda popülerleşen Valorant Random Hesap , Valorant Hesap satışları müşterilerin akıllarında şu soruları uyandırdı ! 

Valorant Random Hesap Nedir ? 

Valorant oyunun en ucuz hesapları Random Hesaplardır. Valorant'ta bir skin ortalama 100₺ dolaylarındayken; 100 skinli random hesap 100₺ 'dir. Müşterilerine böylesi ucuz ve güzel hesaplar sunmaktadır. Türkiye piyasasında Random Hesap satan her yer genelde bir hesabı birden fazla kişiye satmakta olup, epostalarını ellerinde tutup bir süre sonra şifrelerini değiştirmektedir. Özellikle pazaryeri mağazalarında dönen bu dolandırıcılık olayları, insanları random hesap almaktan soğutmaktadır. Random hesap almak için ilk deneyiminizse, pazar yeri olan bir yerden yani ilan sistemi olan bir yerden almamanızı öneririz. Olası dolandırma durumunda site suçlu olmayıp mağaza suçlu olacağından ötürü canınız sıkılabilir. Biz ise Valorant çıktığından beri kullanıcılarımıza en uygun fiyatlarla en iyi hesapları sunmaktayız. İddia ediyoruz ki piyasadaki en güvenilir Random Hesap firması biziz ! Valorant Random Hesaplarımıza bu linkten ulaşabilirsiniz.

Valorant Hesap Satışı Yasal mı ?

Valorant oyununda hesap satışı, alımı tamamen legaldir. Kullanıcılarının hesaplarına başka bilgisayarlardan girişler kapatılmadığı sürece hesabınızı alıp satabilirsiniz. Keza random hesapları da almanız tamamen yasaldır. Firmalar gelirleri düşmesin diye genelde hesap satmak yasak derler. Burada yaşanabilecek tek sorun, Riot hesabı aldığınızı farkederse hesabınızı bloke edecektir. Valorant Random Hesaplarımıza bu linkten ulaşabilirsiniz.

Valorant Hesap Satışı, Alımı Güvenli Midir ?

Dünyada hiçbir hesap satış firması bizim sattığımız gibi epostalı random hesaplar satmamaktadır. Sizlerde Epostalı Random hesaplarımıza göz gezdirerek güvenilir, epostası değişen random hesaplarımıza ulaşabilirsiniz. Epostalı Random Hesaplar 'a bu linkten ulaşabilirsiniz.

SONUÇ

Sitemize ve hesap alımlarına güvenmiyorsanız dahi en azından sitemizde bulunan en uygun fiyatlı ürünü satın alıp test etmenizi öneririz. Hesaplarımızın %80'i pasiftir. Üstelik satın almanız sadece 5 dakika sürüyor ! Keyifli Alımlar dileriz.

Etiketler
valorant
random
hesap
valorant hesap
valorant hesap aç
valorant random hesap
valorant hesapları
valorant random hesap güven
güvenli mi
random hesaplar güvenli mi
valorant random hesaplar güvenli m i
vpazarı
vpazari güvenilir mi
valorant pazarı güvenilir mi
valorant random hesap güvenilir mi